Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Κόντρα Πετραλιά - Παπουτσή στη Βουλή



30 Απριλίου 2009, 14:02
Φραστική επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, κατηγορώντας το ότι δημιουργεί σκόπιμα κλίμα σκανδαλολογίας, με αποτέλεσμα «να μην μπορούν οι εργαζόμενοι και οι ασφαλισμένοι να καταλάβουν τη σπουδαιότητα των ρυθμίσεων, στις οποίες προχωρεί η κυβέρνηση» -όπως σημείωσε χαρατηριστικά.«Δεν σας ενδιαφέρει το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά και πώς θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κατηγορείτε τη χώρα στο εξωτερικό, όπως έκανε ο πρόεδρός σας προχθές, στο London School of Economics», είπε η υπουργός Απασχόλησης.
Στην κα Πετραλιά απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής.
«Σκανδαλολογία δεν υπάρχει, αν δεν υπάρχουν σκάνδαλα, που δημιουργούνται από παραβατικές συμπεριφορές και έκνομες πράξεις. Τα σκάνδαλα υπάρχουν και είναι η πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας της ΝΔ. Αυτά εγείρουν τη σκανδαλολογία» σημείωσε ο κ. Παπουτσής.
«Τι θέλετε; Να μην συζητάμε για τα σκάνδαλα που παράγει η ΝΔ; Να τα αποσιωπήσουμε; Τότε σημαίνει συγκάλυψη, συνενοχή, και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι να διατεθιμένο να συνεργήσει σε αυτή τη λογική. Κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ ότι συμβάλει στην βαθύτατη κρίση αξιών. Εσείς, όμως, είστε που επιλέγετε, είτε τη συγκάλυψη, είτε τη φυγή και προτείνετε την ελαστικοποίηση της συνείδησης των βουλευτών της ΝΔ» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στην υπουργό Απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου