Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Διαψεύδεται ότι η Μαρινέλλα θα ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ



30 Απριλίου 2009, 20:44
Κατηγορηματική ήταν η διάψευση από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Μαρινέλλας ότι η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.
Η zougla.gr επικοινώνησε με την κόρη της, κ. Σερτιέρη, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία η Μαρινέλλα είναι η μυστηριώδης γυναίκα την οποία επέλεξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως επικεφαλής του συνδυασμού του ΛΑΟΣ για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Όμως η κ. Σερτιέρη ήταν σαφής: «όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το διαψεύδω», δήλωσε.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει, αλλά και να διαψεύσει την πληροφορία: «Πρόκειται για επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος», δήλωσε στη zougla.gr, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Δε μας έχει πει τίποτε και φυσικά ούτε τον έχουμε ρωτήσει», δήλωσε αφοπλιστικά, «το όνομα της γυναίκας είναι κάτι το οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου