Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ποιος είναι το αφεντικό;





30 Απριλίου 2009, 16:58
Πάτησε «πόδι» φαίνεται η σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο και στις τελικές λίστες των ψηφοδελτίων του κόμματός του για τις προσεχείς ευρω-εκλογές, περιλαμβάνεται μόνο μία από τις όμορφες νεαρές γυναίκες που προορίζονταν για υποψήφιες.
Η δημόσια αντιπαράθεση του Ιταλού πρωθυπουργού με τη σύζυγό του σχετικά με την πρόθεσή του να «εμπλουτίσει» το ευρω-ψηφοδέλτιο με αρκετές Ιταλίδες καλλονές έκανε το γύρο του κόσμου τις προηγούμενες ημέρες και πήρε μεγάλες διαστάσεις στον τοπικό Τύπο.
Τελικά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Μπερλουσκόνι θα συμμετάσχει μόνο η 27χρονη Μπάρμπαρα Ματέρα, πρώην φιναλίστ των καλλιστείων Μις Ιταλία, πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια και διπλωματούχος στις επιστήμες της εκπαίδευσης.
Δύο άλλες «πικάντικες» παρουσίες βρίσκονται επίσης στο ψηφοδέλτιο, η 26χρονη Λάρα Κόμι, πρώην υπεύθυνη της νεολαίας του Κόμματος του Λαού της Ελευθερίας (PDL) στην περιφέρεια του Μιλάνου και η 34χρονη Λιτσία Ροντσούλι, η οποία έχει δίπλωμα νοσηλεύτριας και εργάζεται ως στέλεχος σε νοσοκομείο του Μιλάνου.
Οι φήμες ήθελαν μάλιστα την 34χρονη να έχει προσφέρει «μετεγχειρητικές» φροντίδες στον Μπερλουσκόνι μετά την επέμβαση λίφτινγκ που έκανε, ωστόσο η ίδια τις διέψευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου