Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Κυριακή 10.5.09


Φίλοι και φίλες καλησπέρα..

Καλός ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την χώρα με λίγες καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά για αύριο Κυριακή σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα με μοναδική παραφωνία κάποιες τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από Βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στα νότια και τα 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο από ίδιες διευθύνσεις το πολύ να φτάσουν τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει και νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 26 βαθμούς στα Κεντρικά και στα Δυτικά θα φτάσει τους 28 ίσως και 29 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Για την Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 28 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται παρόμοιος καιρός με ανέμους ασθενείς διαφόρων διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου