Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Η ξεχασμένη "βαριά" Βιομηχανία της Χώρας! Χαλκιδική 2009!





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Πολλά λέγονται για την επερχόμενη μεγάλη κρίση στον Τουρισμό και για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει το Υπουργείου Τουρισμού.
Ωραία τα σκηνοθετημένα ,στολισμένα και μονταρισμένα Διαφημιστικά Σπότ που φιλοδοξούν να προσελκύσουν Τουρίστες στην Ελλαδίτσα μας... Ωραία τα μεγάλα παχιά λόγια
και τα μεγάλα οικονομικά πακέτα που προορίζονται για την διαφήμισή μας στο εξωτερικό (αλλά και στο εσωτερικό πλέον)...ΑΛΛΑ πάνε όντως τα χρήματά μας εκεί που πρέπει?
Αφιερώνω τις πρόσφατες φωτογραφίες στον σημερινό Υπουργό Τουρισμού και τον προκαλώ να έρθει να ζήσει τον ελληνικό ΜΥΘΟ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) στην Σιθωνία Χαλκιδικής (δεύτερο πόδι)
Βλέπουμε όλοι στις φωτό ένα εγκατελλημένο και επικίνδυνο οδικό Δίκτυο που μόνο θετικά δεν σχολιάζουν οι Τουρίστες που έρχονται και κυριολεκτικά ντροπιάζει τον Κόσμο της Χαλκιδικής.
Ένα οδικό Δίκτυο που εκθέτει τον Υπουργό Τουρισμού ,τη Νομαρχία, τον Κύριο Καραμανλή και κάθε αρμόδιο σε αυτόν τον Τομέα! (Κοιμάστε Κύριοι? )Που πάνε τα χρήματά μου? Δεν ανήκει και η Χαλκιδική στη "βαριά" Βιομηχανία της Χώρας? Από ότι φαίνετε φέτος θα ναι και το μοναδικό "πουγγί" που δεν θα επιρρεαστεί άμεσα από την κρίση και θα φέρει τα έσοδα που τόσο θέλουμε.
Οι προστατευτικές μπάρες όπως βλέπουμε στο οδικό δίκτυο είναι δεκαετιών...κατεστραμμένες ..σκουριασμένες και επικίνδυνες πλέον ~και φυσικά απαίσια εικόνα .

Στο οδόστρωμα έχουν φυτρώσει πια χόρτα και σε λίγο θα βγούν και δέντρα,είναι σε πολλά σημεία φθαρμένο και απαράδεκτο, σε όλο το μήκος του βλέπουμε πέτρες και βράχια να έχουν πέσει μέσα στο δρόμο από τις παρακείμενες πλαγιές.
Γενικά μια εικόνα που σίγουρα δεν θα την έβαζε στα σποτάκια του ο Κύριος Υπουργός! Δέν μπορείτε? ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !
Οι εκλογές θα έρθουν σίγουρα ...και αν δεν έρθουν τα έργα εσείς σίγουρα θα φύγετε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου