Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Στα 23 του ο Νορβηγός έχει κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν - O Σάκης που ήταν στα 23 του;



"Αν θέλουμε όμως κατ ελάχιστον να είμαστε άνθρωποι δεν θα πρέπει να ασπαζόμαστε την άποψη Μαγγίρα και να ρίχνουμε λάσπη στον Νορβηγό ή στην Τουρκάλα. Διαγωνισμός τραγουδιού είναι και θέλουμε το καλύτερο τραγούδι να αναδεικνύεται . Είναι μεγάλη αδικία για τον Νορβηγό όλη την ημέρα να τον κατηγορούν τα ελληνικά ΜΜΕ ότι είναι κακός χαρακτήρας , δεν συμπεριφέρεται καλά και δεν έχει την γοητεία του Sakis , λες και μιλάμε για καλιστεία και όχι για τραγούδι. Κάποτε η Ελλάδα παρήγαγε πολιτισμό, τώρα καταστρέφει ότι έχει απομείνει...
Προσωπικά εύχομαι να αποτύχει το μοντέλο του Sakis, δεν με αντιπροσωπεύει ως έλληνα ούτε ως ελληνικό τραγούδι. Θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν Σέρβος και κέρδιζα τον διαγωνισμό με τραγούδι στην γλώσσα μου και μόνο τραγούδι . Επίσης οι πρώτοι διαπλεκόμενοι της Eurovision είναι οι έλληνες που ανέκαθεν έκαναν αλλαξοκωλιές με τους Κύπριους . Τώρα έχουμε αβανταδόρους και άλλους τριτοκοσμικούς λαούς όπως Αλβανούς, Γεωργιανούς, Αρμένιους κλπ Μην ξεχνάτε πόσους μήνες κάνει περιοδεία ο Sakis σε αυτούς προκειμένου να προωθήσει την τραγουδάρα μας !
Τέλος αν ήταν κάτι ιδιαίτερο ο Sakis και δεν είναι η ιδέα μας που τον έχουμε συνηθήσει θα έκανε διεθνή καριέρα τόσα χρόνια . Τουλάχιστον τον Νορβηγό στα 23 του τον μαθαίνει όλη η Ευρώπη ενώ τον Sakis στα 23 του τσακωνόταν η Δάκαινα με την Ψινάκαινα ποιός θα τον προωθήσει ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου