Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Δάσκαλος έκανε σεξ με μαθήτρια δημοτικού 280 φορές σε 2 χρόνια


8 Μαΐου 2009, 14:33
Μια τρομερή υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ. Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο κατηγορείται ότι έκανε 280 φορές σεξ με μία μαθήτριά του, μέσα σε διάστημα δύο ετών, και ότι την έπεισε να υποβληθεί σε παράνομη άμβλωση.

Πρόκειται για τον 38χρονο Τσου Τσι - ουά, ο οποίος γνώρισε την 17χρονη σήμερα μαθήτρια ως δάσκαλός της στα μαθηματικά και την φυσική αγωγή, από την τρίτη Δημοτικού έως την έκτη, στο καθολικό σχολείο όπου φοιτούσε.

Η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 2004, την εποχή που εκείνη ήταν 12 ετών και είχε αλλάξει σχολείο. Ωστόσο, τον επισκεπτόταν στο σπίτι του για ιδιαίτερα μαθήματα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του Χονγκ Κονγκ, Standard.

Στην κατάθεσή της μέσω βίντεο, η ανήλικη είπε ότι δεχόταν να έχει ερωτικές επαφές με το δάσκαλό της επειδή τον φοβόταν. Επιπλέον, είπε ότι υπολογίζει πως έκαναν σεξ δέκα φορές τον μήνα, επί δύο χρόνια, και μάλιστα πολλές φορές οι συμμαθητές της βρίσκονταν στη διπλανή αίθουσα.

Ανέφερε ακόμα ότι είχε προσπαθήσει να διακόψει τη σχέση της με το δάσκαλο, αλλά εκείνος την είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει με μαχαίρι ή θα αυτοκτονήσει.

Τελικά, το κορίτσι κατάφερε να διακόψει τη σχέση μαζί του, και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Πάντως, ο Τσου αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου