Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Προφυλακίστηκε ο 31χρονος για τη δολοφονία της γυναίκας στη περιοχή Ταραμπούρα Πάτρας


Όπως ήταν φυσικό προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 31χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 39χρονης Μαριάννας Ρουζίνιο από την Βουλγαρία το περασμένο Σάββατο. Το έγκλημα έγινε περίπου στις 8 το πρωί, στην οδό Τείσωνος και Λυκόρτα, στην περιοχή Ταραμπούρα της Πάτρας.

Ο Μανώλης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι ήταν θολωμένος από αλκοόλ όταν κάρφωσε έξι φορές τη γυναίκα στην κουζίνα του σπιτιού του. Δικαιολόγησε δε τη πράξη του με το ότι το θύμα προσέβαλε τον ανδρισμό του λεγοντάς του αν μπορούσε να έρθει σε επαφή με γυναίκες…..

Πάντως αμέσως μετά το έγκλημα ο 31χρονος εμφανίστηκε μετανοιωμένος, αν και η Αστυνομία από την πλευρά της χαρακτήριζε το έγκλημα πρωτόγνωρο για τη Πάτρα. Ο δράστης κράτησε νεκρή τη γυναίκα μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του για 13 ώρες μέχρι να παραδοθεί ο ίδιος στις αρχές.

Το θύμα ήταν μητέρα ενός αγοριού 22 ετών και ενός κοριτσιού 20 ετών, παντρεμένη με έναν 42χρονο ομοεθνή της. Ο δράστης πήρε τη γυναίκα από μπαρ της Παραλίας Πατρών και την οδήγησε στο σπίτι του για να κάνουν έρωτα. Εκεί –κατά τη δική του εκδοχή- έχοντας καταναλώσει πολλά ποτά προηγουμένως, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και την έσφαξε!

Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της γυναίκας στο μπάνιο και καθάρισε το χώρο από τα αίματα με υγρό καθαριστικό. Παραδόθηκε με δικηγόρο στην Ασφάλεια στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου και ομολόγησε την πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου