Τρίτη 12 Μαΐου 2009

"Εξόδιος ακολουθία μετά από 35 χρόνια"


"Στην Κυπριακή εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" διαβάσαμε για αυτή την τελευταία πράξη του δράματος που παίχτηκε στον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα, στη Λευκωσία.
Η τραγωδία, άρχισε πριν 35 χρόνια με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο οι...
οποίοι προφασιζόμενοι την υπεράσπιση της ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων, ύστερα απο το Ελληνο-Κυπριακής εφαρμογής αλλά Αμερικανικής επινόησης πραξικόπημα, το οποίο ανέτρεψε τον Μακάριο,εισέβαλλαν στο σκοπίμως αφοπλισμένο νησί.
Απο τότε η Τουρκία πέρασε απο τον Κεμαλισμό στον νεο-Οθωμανισμό τον οποίο συνεχώς εμπλουτίζει θεσμικά και στρατιωτικά απειλώντας σήμερα δια του κ.Νταούτογλου (Τούρκος ΥΠΕΞ) ευθέως τις γειτονικές της χώρες.
Η μελέτη της Ιστορίας και η εξ΄αυτής λαϊκή αφύπνιση, μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια των ντόπιων και ξένων υποτακτικών της "Νέας Εποχής",που θέλουν την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας .Το υπαρκτό σήμερα κίνημα του νεο-οθωμανισμού, υπόσχεται πρωτίστως στην Αμερική, ότι αν του δοθεί η εξουσιοδότηση θα είναι ικανό να φέρει στον χώρο των Βαλκανίων και της Μ.Ανατολής την ποθούμενη "Νέα Τάξη Πραγμάτων".
Το σημερινό λοιπόν δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας το παραθέτουμε αυτούσιο ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει ένα ερέθισμα για σκέψη και διαυγή προσέγγιση της πραγματικότητας.Σήμερα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί γύρω απο τα εθνικά μας θέματα, πρεπει να αποτελέσουν την πυξίδα που θα οδηγήσει τις πολιτικές μας επιλογές στις επερχόμενες ευρωεκλογές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου