Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Τρίτη 5.5.09


Συνεχίζεται και αύριο ο άστατος καιρός στην χώρα με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Σημαντικό στοιχείο του αυριανού καιρού και οι σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά για αύριο Τρίτη σε όλη την χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές πρώτα στην νότια χώρα και τις μεσημεριανές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά. Από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί στην Νότια και Ανατολική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Νότια Αιγαίο και τα 7 Beaufort. Στο Ιόνιο η μέγιστη ένταση ανέμων δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα τους 20 βαθμούς στην Κεντρική τους 21 βαθμούς στην Δυτική τους 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου