Τρίτη 5 Μαΐου 2009

5 μικρές συμβουλές για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια


"Πόσες φορές έχετε δεινοπαθήσει κάνοντας ένα πολύωρο κουραστικό ταξίδι με το λεωφορείο, το τρένο ή το πλοίο επειδή δεν το αντέχει η τσέπη σας για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο; Ή πόσες φορές έχετε χρυσοπληρώσει το εισιτηριάκι ενώ θα μπορούσατε να προμηθευτείτε ένα πολύ φθηνότερο;

Σήμερα, λοιπόν, σας δίνουμε πέντε μικρές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ταξιδεύετε γρήγορα και σχετικά φθηνά...

1) Κλείνουμε το εισιτήριό μας μέσω ίντερνετ. Σίγουρα στο διαδίκτυο υπάρχουν προσφορές για διάφορους προορισμούς. Ίσως κάποιος να είναι και ο δικός σας!

2) Εάν είναι να ταξιδέψουμε και να επιστρέψουμε πίσω ξανά, δεν ξεχνούμε να κλείσουμε εισιτήριο με επιστροφή. Πάντα το αλέ ρετούρ είναι φθηνότερο από ότι δύο ξεκομμένα εισιτήρια.

3) Αφού αποφασίσαμε να προμηθευτούμε τα εισιτήριά μας μέσω του ίντερνετ, διαλέγουμε η ημερομηνία μετάβασης μας να είναι ημέρα αργίας (κατά προτίμηση Κυριακή) και η ημέρα επιστροφής μας εργάσιμη. Πιστέψτε με, θα δώσετε έτσι λιγότερα χρήματα.

4) Αν είναι να επιλέξουμε μια πολύ χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, καλό είναι να τσεκάρουμε αν μας συμφέρει να ταξιδέψουμε με δύο εταιρίες, αφού προσπαθούν να βγάλουν το φθηνό εισιτήριο μετάβασης με ένα ακριβό εισιτήριο επιστροφής.

5)Τέλος, για τους πιο υπομονετικούς, που ταξιδεύουν κατά κύριο λόγο από μια πόλη του εξωτερικού σε άλλη, υπάρχουν οι θέσεις... της τελευταίας στιγμής. Αυτές γίνονται γνωστές σε πίνακα του αεροδρομίου. Οι τιμές γι' αυτές τις θέσεις μπορούν να φθάσουν και σε μονοψήφιο αριθμό ευρώ. Όμως θέλει υπομονή. Υπομονή και επιμονή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου