Τρίτη 12 Μαΐου 2009

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Σάκη Ρουβά


Και όμως υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε για τον μεγαλύτερο σύγχρονο ποπ σταρ της Ελλάδας!

1. Στο πάρτι της αποφοίτησης του σχολείου, ήταν ο αναμφίβολος σταρ της βραδιάς ερμηνεύοντας με εντυπωσιακό τρόπο θρυλικά κομμάτια του ElvisPresley και των Beatles. To δεύτερο πάθος του, εκτός από το τραγούδι ήταν η γυμναστική, με την οποία είχε κερδίσει πολλά εθνικά βραβεία.
2. ΄Έχει το μεγαλύτερο fun club της Ελλάδας από το 1996 με την ονομασία “The Sakis Rouvas Fun Club” ή “SRFC”. Όλα τα album του έχουν γίνει χρυσά ή πλατινένια!
3. To 2002 o ΣάκηςΡουβάς υπήρξε ο πρώτος άντρας που έγινε εξώφυλλο στην ελληνική Vogue.Μια ακόμα σημαντική και ιδιαίτερη πρωτιά είναι ότι υπήρξε ο μόνος τραγουδιστής στην ιστορία του θεσμού της Eurovision ο οποίος έχει συγκεντρώσει τόσους βαθμούς-για την ακρίβεια 252- όντας στην τρίτη θέση της κατάταξης το 2004.
4. Είναι ο μόνος Έλληνας τραγουδιστής στον οποίο έχει γίνει πρόταση από τον κολοσσό Pepsi να συμμετέχει σε διαφημιστικό της σποτ.
5. Από το 2003 έχει αποτελέσει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια της Vodafone στην Ελλάδα, όπως έχουν κάνει οι διάσημοι σταρ DavidBeckham και MichaelSchumacher στις αντίστοιχες καμπάνιες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου