Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Τετάρτη 6.5.09


Σχετικά βελτιωμένος ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την χώρα με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα εξασθενίσουν και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά για αύριο Τεταρτη προβλέπονται σε ολόκληρη την χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και στο Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν και τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία θα φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα τους 21 βαθμούς στην Κεντρική τους 22 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα τους 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα Βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με λίγες πιθανότητες για κάποιες βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου