Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για Πέμπτη 7.5.09


Και νέες βροχές περιμένουμε αύριο τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά. Στα νότια ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι μόνο στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 5 Beaufort και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά για αύριο Πέμπτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 4 Beaufort και στο Ιόνιο τοπικά και τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα τους 22 βαθμούς στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα τους 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και ίσως βρέξει για λίγο στα Βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου