Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Παρασκευή 8.5.09


Βελτίωση θα παρουσιάσει αύριο ο καιρός στην χώρα μας και μόνο στα ηπειρωτικά οι αραιές νεφώσεις θα είναι λίγο πιο πυκνές τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν το πολύ μέχρι μέτριοι στο Ιόνιο ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο. Όπως όλα δείχνουν το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει ηλιόλουστο με την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά για αύριο Παρασκευή ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες διευθύνσεις και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα τους 25 βαθμούς στην Δυτική και Κεντρική Ελλάδα τους 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις το πολύ έως 4 Beaufort και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Για την Θεσαλονίκη προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους διαφόρων διευθύνσεων και την θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου