Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Δεύτερη... στέψη στα Σπάτα!


Οι πρωταθλητές Ευρώπης πάτησαν Ελλάδα! Τoυς υποδέχθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος που δεν είχε βρεθεί στο Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους. Η πτήση που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο με το βαρύτιμο τρόπαιο στις... αποσκευές προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στο αεροδρόμιο των Σπάτων και ο κόσμος του «τριφυλλιού» ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές της Κυριακής... Στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους 2000 «πράσινους» φιλάθλους που ζητούσαν πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ! Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Φυσικά επειδή επικρατούσε πανδαιμόνια στην αίθουσα αφίξεων και σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου, την αποστολή την περίμενε μέσα στην πίστα το λεωφορείο προκειμένου να τους παραλάβει. Φυσικά η κούπα, αυτό το αντικείμενο της λατρείας ήταν σε περίοπτη θέση μπροστά στο παρμπρίζ.

Όταν το πούλμαν βρέθηκε στο... οπτικό πεδίο των φιλάθλων τότε έγινε πραγματικός χαμός. Το τρόπαιο ήταν στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκανε το σήμα της νίκης, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε τα... δικά του, ενώ όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν... κολλήσει στα παράθυρα και κοιτούσαν τις αντιδράσεις του κόσμου, βγάζοντας και φωτογραφίες.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης, αποθέωναν τους παίκτες φωνάζοντας το όνομα του καθενός ξεχωριστά, κατεφέρονταν με συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και ζητούσαν το τρεμπλ και μάλιστα μέσα στο... άντρο του Ολυμπιακού, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όσο αφορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κόσμος τον σήκωσε στα χέρια και φώναζε ρυθμικά το όνομα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου