Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Απάντηση για τον Πάμπλο Γκαρσία


"Θα ήθελα να αναφερθώ στα δυο μέχρι τώρα μηνύματα που υπάρχουν στο blog.

Και πιο συγκεκριμένα στο όνομα του Pablo Γκαρσία ποδοσφαιριστή του Παοκ.Πολλοί από τους αναγνώστες σου είδαν το παιχνίδι μεταξύ του Παοκ και του παναθηναϊκού σήμερα το βραδυ.

Θα ήθελα εκ το προτερων να πω πως είμαι φίλαθλος του Παοκ και ίσος η αναφορά μου να έχει μια συμπάθεια στο πρόσωπο του.Σίγουρα η πράξεις του όχι...

μονο φέτος αλλα σχεδόν σε όλη του την μέχρι τώρα καριέρα να είναι κάπως κατακριτέες.Δεν φημίζεται για έναν ήρεμο ποδοσφαιριστή και αυτό είναι άλλωστε το γεγονός που έχει στοιχίσει στον ίδιο πολλάκις.

Δεν χρειάζεσαι να αναφερθώ στην μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως παραμένω στην σημερινή του συμπεριφορά.Δεν είμαι αθλητικογράφος όμως μπορώ και νομίζω πως είμαι σε θέση να σχολιάζω τα κακός κείμενα.

Στο σημερινό λοιπόν παιχνίδι θα είδαν πολλοί την αντιαθλητική ενέργεια του επιθετικού του Παναθηναϊκού απέναντι στον Γκαρσία χωρίς να κατοχυρωθεί foul για την ομάδα του παοκ και στην συνεχεια το χτύπημα του Γκαρσία στον προαναφερθέν παίκτη.Σύμφωνο πως το προκάλεσε ο ίδιος έπειτα όμως από την άδικη για τον ίδιο αλλα και για τους θεατές συμπεριφορά του διαιτητή.

Να σημειώσω πως ο Κύριος Κακός θεωρώ πως είναι ο καλύτερος διαιτητής σήμερα στον ελληνικό αλλα και ευρωπαϊκό θα τολμούσα να πω χωρο.Όμως δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο αυστηρή η απόφαση του απέναντι στον Γκαρσία εφόσον ο ο ίδιος ήταν πολύ κοντά στην όλη διάρκεια της άσχημης στιγμής του παιχνιδιού.

Στους φίλους που προτρέχουν και σχολιάζουν τις τακτικές καλές η κακές ενός παίκτη δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση αλλα θα μου ήταν πολλή εύκολο να θυμίσω ενέργειες από ποδοσφαιριστές όλον σχεδόν τον αμάδων παλαιότερα αλλα και πολλές στο φετινό πρωτάθημα.

Όπως πολύ σωστά ανάφερες ο Παοκ προσπαθεί για ένα καλύτερο και πιο δυναμικό μέλλον με αρχή τον περασμένο σεπτέμβριο και πολλοί πραγματικά το χαιρετίζουν.Όμως δεν χρειάζεται να κατηγορούμε για ολιγωρία παράγοντες και πρόσωπα από την οικογένεια του μεγάλου αυτού σωματείου.

Και αν εφόσον κάποιοι θέλουν να σχολιάσου για μια ακόμη φορα τον Παοκ έχουν ένα καλύτερο παράδειγμα.Για μια ακόμη φορα βρέθηκαν κάποιοι να αναρτήσουν της σημαία τις βουλγαρίας στο γήπεδο και συγκεκριμένα στη θύρα 4.Δεν νομίζω πως το δέκτηκαν οι περισσότεροι από τους οργανωμένους αλλα δυστυχώς είναι η δεύτερη φορα που συμβαίνει αυτό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αφήστε λοιπόν τα πικρόχολα σχόλια για την άσχημη όπως θεωρώ και εγώ ,αναμενόμενη όμως,στάση του Γκαρσία και σχολιάστε κινίνης που μας ντροπιάζουν πραγματικά.

Φιλικά Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου