Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Εκλογές ελληνικής κοινότητας Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου


"Στις εκλογες της Ε.Κ.Α για την αναδειξη νεου 9μελους Δ.Σ , επεβληθησαν 17 υποψηφιοτητες και ηταν οι¨Βαφειαδης Δημητρης,- Ταμβακη Αρτεμης, - Δημας Γιωργος ,-Καβουρας Ιωαννης,- Κασιματης Εδμονδος,- Κατσιμπρης Χαραλαμπος,- Κοπελος Νικολαος,- Μακρης Ανδρεας,- Μαλλης Ιωαννης,- Παπαζωτου Ευαγγελια,- Παπαστεφανου Δημητρης,- Σιωκας Ιωαννης,- Σολομωνιδης Μιχαηλ ,- Τατακης Εμμανουηλ,- Τσαμαδος Σταματης ,- Χαραλαμπιδης Χαραλαμπος ,-Χαρβαλα Γεωργια.

Εξελεγησαν οι¨
Κοπελος Νικολαος ,Βαφειαδης Δημητρης, Καβουρας Ιωαννης,-Σιωκας Ιωαννης,-Κασιματης Εδμονδος,-Κατσιμπρης Χαραλαμπος,-Τατακης Εμμανουηλ,- Παπαστεφανου Δημητρης,-Μακρης Ανδρεας.


Κατα την χθεσινη...

συνεδριαση του 9μελους Δ.Σ για την αναδειξη Προεδρου της ΕΚΑ, εξελεγη ως νεος Προεδρος της ΕΚΑ ο κ. Σιωκας Ιωαννης ,επιτυχημενος και δραστηριος μεγαλοεπιχειρηματιας στην Αιγυπτο και στο εξωτερικο, κυριως στον τουριστικο και εμπορικο τομεα.

Ο νεος προεδρος της Ε.Κ.Α ειναι 39 ετων παντρεμενος με την Ελενη Σουλου (κορη επισης Ελληνοαιγυπτιου μεγαλοεπιχειρηματια) με την οποια εχουν αποκτησει 3 παιδια,.

Ειναι ταλαντουχος νεος με οραματα και μοντερνες ιδεες με μεγαλους στοχους για την προοδο και την ευημερια της Ιστορικης Ελληνικης παροικιας της Αλεξανδρειας, καθως και για την ανακαινηση-και αξιοποιηση της μεγαλης ακινητης περιουσιας της Ε.Κ.Α , την διαφυλαξη της Ελληνικης πολιτιστικης μας κληρονομιας, σε μια κοινοτητα που χρονολογειται απο το ετος 1843, η οποια εκανε μεγαλες και γενναιες δωρεες στην μητερα Πατριδα την Ελλαδα συμπεριλαμβανομενης της τετραετους φιλοξενιας των Ελληνικων ενοπλων δυναμεων καθόλη την διαρκεια της Γερμανικης κατοχης στην Ελλαδα (1940-1944)

Η εκλογη του κ Σιωκα στην θεση του νεου προεδρου της Ε.Κ.Α εγινε δεκτη με αισθηματα χαρας και πανυγηρισμους, απ'ολους τους Ελληνοαιγυπτιωτες .

Του ευχομεθα ολοι καλη επιτυχια και δυναμη στο πραγματικα βαρυσυμαντο εργο που ανελαβε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου