Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Στη Ρηγίλλης αύριο αποφασίζεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ


13 Μαΐου 2009, 14:35
Αύριο το απόγευμα θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.

Στα κεντρικά γραφεία της Ρηγίλλης θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή ευρωεκλογών, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Πρωθυπουργού.

Στην επιτροπή μετέχουν, εκτός από τον πρωθυπουργό, και οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί Προκόπης Παυλόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γιώργος Σουφλιάς, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Τραγάκης, η Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Φαβρωνία Πατριανάκου, και ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης.

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν αρνούνται κορυφαίοι υπουργοί να μπουν επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο, ο κ. Ζαγορίτης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, σημείωσε: «Να αρνηθούν σε τι πράγμα; Σε κάτι το οποίο δεν υφίσταται; Η σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι θέμα αρμοδιότητας του Πρωθυπουργού, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα αρνήσεων έτσι και αλλιώς. Όταν έρθει η ώρα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου