Τρίτη 12 Μαΐου 2009

«Μετάνιωσα», λέει τώρα ο δολοφόνος της ιερόδουλης


12 Μαΐου 2009, 13:27
«Αν συμβιβαζόταν με 50 ευρώ το κακό θα μπορούσε να έχει αποτραπεί», δήλωσε στον εισαγγελέα ο 31χρονος που τα ξημερώματα του Σαββάτου δολοφόνησε με έξι μαχαιριές την 39χρονη ιερόδουλη, με την οποία νωρίτερα είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Έχοντας αντιληφθεί το έγκλημα που διέπραξε, ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος. Ωστόσο, δεν έπεισε τον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Αύριο, ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η δολοφονία της 39χρονης Βουλγάρας προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Πάτρας. Το θύμα, που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μπαρ, συνήθιζε περιστασιακά να εκδίδεται έναντι χρημάτων. Όταν ο δράστης θέλησε να της δώσει λιγότερα χρήματα απ’ όσα είχαν συμφωνήσει, εκείνη αντέδρασε βρίζοντας και απειλώντας. Τότε ο δράστης την χτύπησε έξι φορές με μαχαίρι και την έσυρε στο μπάνιο του σπιτιού του.

Η 39χρονη ζούσε στην Ελλάδα από το 2001, ήταν παντρεμένη και είχε δυο παιδιά, 22 και 20 ετών. Ο δράστης δεν είναι παντρεμένος και ζει με τους γονείς του, οι οποίοι έλειπαν εκτός Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου