Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Στα χέρια της Αστυνομίας δραπέτης και ο συνεργός του που διέπρατταν ληστείες



1 Μαΐου 2009, 16:30
Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που από κοινού διέπρατταν ληστείες, με λεία που ξεπερνά συνολικά τις 200.000 ευρώ, συνέλαβαν τα ξημερώματα άνδρες της Ασφάλειας δυτικής Αττικής.
Ο πρώτος ήταν φυγόδικος από τις φυλακές της Τίρυνθας από το 2004 και ο δεύτερος σεσημασμένος για υποθέσεις με ναρκωτικά.
Όπως εκτιμά η Αστυνομία, οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματά τους, καθώς γνώριζαν πότε θα μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά και τους έστηναν ενέδρα.
Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν συγκεκριμένη. Επέβαιναν και οι δύο σε μοτοσικλέτα. Ακολουθούσαν το «στόχο» τους και όταν οι συνθήκες το ευνοούσαν, έμπαιναν μπροστά από το αυτοκίνητο, έκλειναν το δρόμο στον οδηγό, άνοιγαν τις πόρτες του οχήματος και άρπαζαν τα χρήματα.
Ανάμεσα στα θύματά τους, ήταν ένας ζαχαροπλάστης, από τον οποίο απέσπασαν 60.000 ευρώ, καθώς και ένας απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, που έκανε πληρωμές σε τεχνική εταιρία και από τον οποίο άρπαξαν επίσης 60.000 ευρώ.
Συν τοις άλλοις, οι δύο Αλβανοί είχαν διαπράξει πέντε συνολικά ληστείες σε σούπερ μάρκετ, με λεία που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κλεμμένες μοτοσικλέτες, δύο όπλα, σφαίρες και κουκούλες.
Εναντίον τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου