Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ




7 Μαΐου 2009, 21:13
Και πάλι θα ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες του ΗΣΑΠ, καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου έως και την Κυριακή 10 Μαΐου θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγιά του.

Συγκεκριμένα:

Από το απόγευμα της Παρασκευής έως και τη λήξη των δρομολογίων του Σαββάτου, οι συρμοί θα εκτελούν τα δρομολόγια μόνο μεταξύ Πειραιά-Ταύρου και Ομόνοιας-Κηφισιάς.

Για την κάλυψη του τμήματος Ταύρου-Ομονοίας αναμένεται να δρομολογηθούν λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Tην Παρασκευή 08/05/09 δρομολογούνται τα «010» και «011 express» και την Κυριακή το «Χ4», τα οποία θα εξυπηρετούν τους εξής σταθμούς.

«010» Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Πετράλωνα και Ταύρος.

«011express» Ομόνοια, Πετράλωνα και Ταύρος.

Η αφετηρία και των δυο θα είναι στην οδό Αθηνάς (μεταξύ πλατείας Ομονοίας και Λυκούργου) ενώ το τέρμα τους θα βρίσκεται στο χώρο του πάρκινγκ του σταθμού.

Η λεωφορειακή γραμμή «Χ4» θα καλύψει το τμήμα από το Ταύρο έως και τη Νέα Ιωνία και θα λειτουργήσει μόνο την Κυριακή. Η αφετηρία της θα είναι στο χώρο πάρκινγκ του σταθμού του Ταύρου και το τέρμα της επί της οδού Ανδρέα Κάλβου, κοντά στο σταθμό της Νέας Ιωνίας.

Την Κυριακή 10 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται μόνο μεταξύ Πειραιά-Ταύρου και Ν. Ιωνίας- Κηφισιάς. Προσοχή, επίσης, πρέπει να δοθεί από τους επιβάτες, καθώς από την Κυριακή και για αρκετό καιρό οι σταθμοί Αγ. Ελευθέριος και Κάτω Πατήσια θα παραμείνουν κλειστοί.

Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να επικοινωνεί με το 210-3293000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου