Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Εμπόριο ναρκωτικών σε χαρτοπαιχτική λέσχη


Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στο εμπόριο και την διακίνηση ναρκωτικών κατάφερε το Τμήμα Δίωξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που είχε, οδηγήθηκε στην σύλληψη δύο ατόμων, τα οποία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, έκαναν εμπόριο κοκαΐνης στην περιοχή.
Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης οδηγήθηκαν στην...


χαρτοπαικτική λέσχη που διατηρούσε ο δράστης, κάτοικος Ιωαννίνων, ηλικίας εξήντα ετών περίπου. Εκεί εντόπισαν 70 γραμμάρια κοκαίνης, συσκευασμένη σε πολλά φιξάκια, ζυγαριές και άλλα. Ο 60χρονος συνελήφθη, όπως και μία ακόμη γυναίκα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους όπου βρέθηκαν άλλες μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων ευρώ το οποίο πιθανότατα προέρχονταν από την αγοραπωλησία ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Ο δράστης, που δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, όμως εδώ και αρκετό καιρό έφταναν πληροφορίες για το εμπόριο σκληρών ναρκωτικών.
Η νέα επιτυχία που καταγράφεται στο ενεργητικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έχει ιδιαίτερη αξία και έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που προηγήθηκαν. Στην προκειμένη περίπτωση δε πρόκειται για ένα καίριο χτύπημα στην διακίνηση, καθώς η ποσότητα της κοκαίνης που κατασχέθηκε θα διατίθονταν στην τοπική αγορά.
Να θυμίσουμε ότι προ ημερών το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ύστερα από μία άριστα οργανωμένη αλλά και άκρως επικίνδυνη επιχείρηση, οδηγήθηκε στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης χασίς από την Αλβανία.
Οι ποσότητες δε που έχουν κατασχεθεί από τις αρχές του έτους και μέχρι τώρα είναι πολύ μεγάλες και αποτυπώνουν την συστηματική και σημαντική δουλειά που γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου