Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μπήτη


Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

"Nέα ήθη και έθιμα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, καταστάσεις που προκαλούν αηδία σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο. Άγνωστοι, προφανώς δεν ανήκουν στον χώρο των αντιεξουσιαστών ή της 17 Νοέμβρη, έσπασαν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μπήτη στη Δράμα!
Το γεγονός προφανώς και σχετίζεται με το χώρο του μπάσκετ, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία (παρά μόνο εικασίες) που να ταυτοποιούν τους δράστες της επίθεσης...

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μπήτης ήταν διαιτητής στον πρόσφατο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη, με τους "κίτρινους" να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντε και καλά πρόκειται για οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας. Άλλωστε κάθε διαιτητής σχεδόν σε κάθε αγώνα αντιμετωπίζει τη γκρίνια από το ένα ή το άλλο σωματείο.

ο ζητούμενο δεν είναι ποιοί έκαναν αυτή την πράξη αλλά το κατά πόσο μπορούμε να συζητήσουμε για αθλητισμό υπό την απειλή άνανδρων και μαφιόζικων επιθέσεων. Όπως είναι φυσικό το γεγονός έχει σοκάρει το χώρο της διαιτησίας, αλλά παράλληλα όχι μόνο δεν έχει τρομάξει κανέναν, αλλά έχει δημιουργήσει αντίθετα συναισθήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου