Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Τα μυστικά του μακιγιάζ από... τον Γκόρντον Μπράουν


11 Μαΐου 2009, 15:02
Για τις σταρ του Χόλυγουντ, το να τις φωτογραφήσουν χωρίς μακιγιάζ είναι σωστή «καταστροφή». Για τον Γκόρντον Μπράουν, η «καταστροφή» ήταν να αποκαλυφθούν στον βρετανικό Τύπο όλα τα μυστικά τού... μακιγιάζ του.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Sun», ένας νεαρός βοηθός του Γκόρντον Μπράουν ξέχασε μέσα σε ένα ταξί μία λίστα με οδηγίες για το μακιγιάζ του Βρετανού πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, ο 58χρονος Μπράουν χρησιμοποιεί... πολύ μέικ απ ή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο μακιγιέρ του πρέπει να βάζει μέικ απ «ξανά και ξανά, σαν να βάφει τοίχο και να βάζει και στα αυτιά».

Το πρωθυπουργικό μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την «λάμψη» που προσθέτει στο πρόσωπο του Μπράουν η πούδρα μαυρίσματος, απόχρωσης «τερακότα», της εταιρείας Guerlain που χρησιμοποιεί ο μακιγιέρ του.

Και επειδή, όπως απαιτεί το αξίωμά του, ο Γκόρντον Μπράουν ξαγρυπνά πάνω από τα προβλήματα του βρετανικού λαού, το κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους είναι απαραίτητο.

Το γραφείο του πρωθυπουργού ευχαρίστησε την εφημερίδα «Sun» που επέστρεψε την λίστα και αρκέστηκε στην εξής λακωνική ανακοίνωση: «Ο πρωθυπουργός, όπως όλοι στην τηλεόραση, είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί προϊόντα μακιγιάζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου