Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ο εμπαιγμός συνεχίζεται


Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός συνεχίζονται. Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που ο κύριος Γερακάρης εμφανίστηκε, με δική του πρωτοβουλία, στα γραφεία της «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ». Τότε ήταν που διατυμπάνισε ενώπιον όλου του προσωπικού πως θα τηρήσει τη δέσμευσή του και θα μεταβιβάσει το σήμα της εφημερίδας «ΝΕΑ ΩΡΑ» στους εργαζομένους, στους... οποίους και πραγματικά ανήκει όπως ο ίδιος πομπωδώς είχε εξαγγείλει εκείνο τον μαρτυρικό (για τους δικούς μας λόγους) Απρίλιο του 2007.
Ήταν Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου του 2009 όταν ο κ Γερακάρης επισκέφθηκε τον χώρο εργασίας μας κι έτεινε χείρα φιλίας υποσχόμενος -πως πέραν των όποιων αντιδικιών- θα λυθεί το εκκρεμές ζήτημα της μεταβίβασης του σήματος με τον ίδιο να προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες.
Πέρασε ο Φεβρουάριος, πέρασε ο Μάρτιος, πέρασε ο Απρίλιος και ούτε φωνή ούτε ακρόαση( πέρα από τις αλλεπάλληλες δικές μας οχλήσεις , που όμως δεν είχαν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.). Αίφνης την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε συνάντηση με στελέχη της εφημερίδας, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε ώρα και τόπο που ο ίδιος επέλεξε. Αποτέλεσμα αυτής; Εγείροντας προφάσεις και προσχήματα, αποκάλυψε τον
πραγματικό λόγο της συνάντησης που ήταν μία ακόμα παράταση στην παράδοση του σήματος, η οποία μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαΐου. Δεν απαιτείται οξυδέρκεια για να καταλάβει κάποιος τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ημερομηνίας, αν αναλογιστεί τι είναι προγραμματισμένο την προηγούμενη.
Η απορία των εργαζομένων της εφημερίδας μας είναι απλή: Αφού κύριε Γερακάρη με τις πράξεις σας και τις ενέργειές σας αποδεικνύετε πως δεν θέλετε να τηρήσετε όσα είχατε υποσχεθεί στη γενική συνέλευση των εργαζομένων, γιατί δεν υιοθετείτε μια ξεκάθαρη στάση και να αποσαφηνίσετε εν τέλει πως δεν προτίθεστε να μεταβιβάσετε το σήμα; Δεν θέλετε, για τους δικούς σας λόγους, να γίνει η μεταβίβαση, αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός σας, τουλάχιστον πάψτε να μας κοροϊδεύετε.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου