Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Πάγκαλος: Σκάνδαλο του ΚΚΕ με τον Γερμανό!!!!


Το ΚΚΕ εμπλέκει ο Θ. Πάγκαλος στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός». Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο, όπου εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ».

«Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του Γερμανού κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό ξέρετε δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου».

«Έχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουνε Σοβιετική Ένωση στην Ελλάδα, αυτό δεν είναι εξωφρενικό;» ανέφερε για να καταλήξει «Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί» (!!!)

Η απάντηση του ΚΚΕ

Απαντώντας στον Θεόδωρο Πάγκαλο η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ τονίζει: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος συνεχίζει να προκαλεί, επαναλαμβάνοντας μαζί με τον Καρατζαφέρη τα ψέματα για τις σχέσεις του ΚΚΕ με την Γερμανός και ζητώντας να έρθουν στο ΚΚΕ ο ανακριτής και η Εφορία! Το επόμενο βήμα για να φτάσει στον πάτο είναι να ζητήσει τη νεκρανάσταση των νόμων 509 και 375».

Ένα πράγμα πρέπει να ξέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει η ανακοίνωση, «το ΚΚΕ δεν φοβάται ούτε ανακριτές, ούτε Εφορίες ούτε φυσικά και τον Πάγκαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου