Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

«Τώρα το πρωτάθλημα»


Πήγαν, το σήκωσαν στο Βερολίνο, όντες από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην κατάκτηση για πέμπτη φορά της μπασκετικής Ευρώπης, και, πλέον, στόχος τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για να... δέσει το γλυκό! Δημήτρης Διαμαντίδης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσαν έτοιμοι για το triple crown και αποθεώθηκαν από περίπου 200 οπαδούς του «τριφυλλιού» σε εκδήλωση της adidas στο Ψυχικό. To gazzetta.gr ήταν εκεί.

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και, πλέον, προχωράμε στον επόμενο στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω πως υπάρχει μυστικό στην επιτυχία. Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά» είπε αρχικά ο «Μήτσος» για να συμπληρώσει ότι «πάντα πρέπει να υπάρχει ενέργεια όταν έχεις νέες προκλήσεις μπροστά σου. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ, σωματικά και ψυχικά».
Στη συνέχεια σχολίασε την κίνηση του να σηκώσει την κούπα μαζί με τον Αλβέρτη, λέγοντας ότι «ο Φραγκίσκος είναι αρχηγός της ομάδας, σύμβολο του Παναθηναϊκού. Ήταν υποχρέωσή μου. Οποιος κι αν ήταν στη θέση μου εκείνη την ώρα το ίδιο θα έκανε».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάρας, ο οποίος, αφού πρώτα ξεκαθάρισε για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι πως «έχουμε ματς μπροστά μας, μετά το τέλος της χρονιάς θα συζητήσουμε μαζί με τη διοίκηση και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Εχω περάσει πολύ καλά στον Παναθηναϊκό αυτό τα δύο χρόνια».

Ο «Σάρας» είχε να πει επίσης τα καλύτερα, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους συμπαίκτες επισημαίνοντας ότι «είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα και έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι καθημερινά μαζί τους, αφού είναι κορυφαίοι».

Για τον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ είπε πως «ήταν πολύ ξεχωριστό παιχνίδι, αφού κρινόταν ο τίτλος της Ευρωλίγκας και σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμασταν τελικά οι νικητές. Ήταν ως ένα σημείο φυσιολογική η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ. Δεν ήταν και για εμάς εύκολο να διατηρηθούμε στο ίδιο ύψος του πρώτου ημιχρόνου. ίναι δύσκολα να παίζεις 40 λεπτά κόντρα σε μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, για το άστοχο σουτ του Σισκάουσκας σχολίασε πως «πάντα όταν έχει ο αντίπαλος το τελευταίο σουτ ανησυχείς μήπως το βάλει και χαθούν τα πάντα. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στο τέλος εμείς πανηγυρίζαμε για την κούπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου