Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

«Τρέλανε» το Βερολίνο η «Μέρκελ» με τα εσώρουχα



1 Μαΐου 2009, 11:34
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι περαστικοί ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας, του Ku’damm, όταν αντικρίζουν μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα στην οποία απεικονίζεται η καγκελάριος της χώρας, Άνγκελα Μέρκελ, με… εσώρουχα!
Η απίστευτη εικόνα είναι μέρος της πανεθνικής διαφημιστικής καμπάνιας μιας εταιρίας εσωρούχων, η οποία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την υψηλή δημοτικότητα που απολαμβάνει η καγκελάριος της Γερμανίας στους πολίτες.
Πρόκειται για μία πινακίδα με συνολικό εμβαδό 100 τετραγωνικών μέτρων που δείχνει μια πολύ πειστική ζωγραφιά της 54χρονης Μέρκελ μόνο με τα εσώρουχά της.
Η πινακίδα είναι τοποθετημένη σε κεντρική διασταύρωση στην καρδιά του δυτικού Βερολίνου και, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε ένα μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού εκτός από τους περαστικούς και οι διερχόμενοι οδηγοί κόβουν ταχύτητα, για να βεβαιωθούν ότι τα μάτια τους δεν τους… γελάνε!
Πολλοί πολίτες αντιμετωπίζουν το περίεργο θέαμα με χιουμοριστική και θετική διάθεση, ωστόσο το γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ αρνήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου