Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Απήγαγε τη φίλη του με την απειλή μαχαιριού


3 Μαΐου 2009, 10:32
Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στη Λέσβο. Ένας 28χρονος άνδρας απήγαγε την 22χρονη φίλη του, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου που ήταν εν κινήσει και πέφτοντας στο οδόστρωμα. Και οι δύο έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο του νησιού, το θύμα με μώλωπες και εκδορές και ο δράστης φρουρούμενος, επικαλείται… πονοκέφαλο για να αποφύγει το κρατητήριο.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 χθες το μεσημέρι. Η 22χρονη κομμώτρια βγήκε από το σπίτι της, στην περιοχή Γέρα της Μυτιλήνης, και μπήκε στο αυτοκίνητό της. Εκεί, είχε κρυφτεί ο 28χρονος φίλος της. Με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε στο μέρος όπου είχε σταθμεύσει το δικό του ΙΧ και την ανάγκασε με τη βία και με απειλές να μπει μέσα. Ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και κατευθυνόταν στην πόλη της Μυτιλήνης, η κοπέλα κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του επί σειρά ετών συντρόφου της, άνοιξε την πόρτα και έπεσε στο οδόστρωμα.

Η κοπέλα νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, στο οποίο βρίσκεται επίσης φρουρούμενος ο δράστης.

Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για αρπαγή και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είναι άνεργος και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου