Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΠΑΣΟΚ: Συγκάλυψη το λευκό στην ψηφοφορία για την υπόθεση Παυλίδη



1 Μαΐου 2009, 10:36
Το ενδεχόμενο ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν «λευκό» στην υπόθεση Παυλίδη φαντάζει ιδιαιτέρως πιθανό.
Το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου του, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, δηλώνει ότι η περίπτωση του λευκού είναι θέση συγκάλυψης.
«Ουδείς αμφισβητεί, ούτε οι βουλευτές της ΝΔ, ότι από την Προανακριτική έχουν προκύψει ορισμένα στοιχεία. Αντιλαμβάνομαι ότι η ΝΔ και οι βουλευτές της δυσκολεύονται να ψηφίσουν παραπομπή, γιατί έτσι δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση και έτσι επιλέγουν το λευκό. Το λευκό, όμως, είναι θέση συγκάλυψης», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Αναφερόμενος στην εργατική Πρωτομαγιά δήλωσε ότι η φετινή επέτειος βρίσκει τη χώρα μας σε κρίση, τη μέση ελληνική οικογένεια αντιμέτωπη με μεγάλα προβλήματα, την αγορά σε ασφυξία και τον Έλληνα πολίτη αντιμέτωπο με πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητάς του.
Σημείωσε ότι ο πολίτης έχει την αίσθηση ότι δε ζει σε μια ευνομούμενη χώρα και δεν έχει πια εμπιστοσύνη στους θεσμούς αυτής της χώρας και το ίδιο το πολιτικό σύστημα.
Απάντηση ΑντώναρουΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, με τη σειρά του, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «ανυπαρξία πολιτικού λόγου και πλήρη έλλειψη ρεαλιστικών προτάσεων».«Το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο αυτοεγκλωβισμένο στη μικροπολιτική τακτική της ανούσιας σκανδαλολογίας, ώστε δεν μπορεί να διακρίνει ότι άλλα είναι τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».Προσθέτει ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ «με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: Ότι ο κ. Παπανδρέου ψελλίζει ευχολόγια. Ότι διατυπώνει ιδέες που μόνο θυμηδία προκαλούν. Ότι λάμπει με την απουσία του στον ουσιαστικό διάλογο. Ότι κατασυκοφαντεί τη χώρα του διεθνώς».Και καταλήγει: «Οι κατά σύστημα και επάγγελμα υβριστές δεν πείθουν κανέναν, όταν τη δική τους ανευθυνότητα προσπαθούν να τη χρεώσουν αλλού. Πολύ περισσότερο τώρα, που επιχειρούν να ευτελίσουν τη Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή του τόπου, φορώντας το μανδύα του δήθεν τιμητή των πάντων με περισσή υποκρισία».Ο ΛΑΟΣ
Επίθεση σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι όχι μόνο ενεπλάκησαν, αλλά και εξέθρεψαν τη διαφθορά, τα σκάνδαλα και τις μίζες. Δε θέλουν να ριχτεί φως και με τη συμπεριφορά τους επιβάλλουν συσκότιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου