Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Έτρεχε στην Αττική οδό με τον απεργό κρεμασμένο στο φορτηγό του


16 Μαΐου 2009, 16:31
Σκηνές που μόνο σε ταινία του Χόλυγουντ βλέπουμε εκτυλίχθησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Αττική Οδό. Όπως καταγγέλλουν απεργοί εφημεριδοπώλες, ένας απεργοσπάστης οδηγός φορτηγού κινήθηκε κατά μήκος σχεδόν ολόκληρης της Αττικής Οδού με έναν απεργό κρεμασμένο πάνω στο όχημά του.

Οι εφημεριδοπώλες πραγματοποιούν από το βράδυ της Παρασκευής 24ωρη απεργία. Για να βεβαιωθούν ότι κάποιος δεν θα σπάσει την απεργία αυτή, πολλοί χωρίστηκαν σε ομάδες και «περιφρούρησαν» σημεία διανομής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, ένα φορτηγό, το οποίο οδηγούσε κάποιος απεργοσπάστης, προσπάθησε να σπάσει το «μπλόκο» των απεργών στην Λ. Πεντέλης, στα Βριλήσσια. Για να τον σταματήσει, ένας απεργός κρεμάστηκε πάνω στο φορτηγό, χωρίς όμως, όπως καταγγέλλουν, ο οδηγός να κόψει ταχύτητα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε μία τρελή καταδίωξη ανάμεσα σε απεργοσπάστη, απεργούς και αστυνομία κατά μήκος σχεδόν ολόκληρης της Αττικής οδού, έως τον Ασπρόπυργο, με τον απεργό να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω στο φορτηγό.

Α: το σημείο που ο απεργός κρεμάστηκε πάνω στο φορτηγό.
Β: το σημείο που οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Κωνσταντόπουλος, η καταδίωξη έληξε στα… κρατητήρια του ΑΤ Ασπροπύργου, όπου κρατείται ο οδηγός του φορτηγού, δύο επιβάτες που βρίσκονταν σε αυτό, αλλά και ο απεργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου