Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η πορνοστάρ που κηρύττει το Ευαγγέλιο


Σήμερα εμφανίζεται με τη Βίβλο στο χέρι, χθες ήταν σταρ του πορνό. Σήμερα είναι διάσημη πάστορας - ιεροκήρυκας, χθες ήταν η φαντασίωση των αντρών. Η Μελίσα Σκοτ, ύστερα από ένοχη σιωπή χρόνων, επιτέλους αποφάσισε να βγάλει τη...

μάσκα και να αποκαλύψει το σκαμπρόζικο παρελθόν της. Η 40χρονη, που κηρύττει το Ευαγγέλιο με όλη τη δύναμη της ψυχής της στην τηλεόραση αλλά και στο University Cathedral του Λος Αντζελες, σε συνέντευξη που έδωσε σε γυναικείο περιοδικό παραδέχτηκε ότι οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια και ανάφεραν ότι η τηλεοπτική ιεροκήρυκας ήταν πρώην πορνοστάρ είναι αληθινές. Στη διάρκεια της ενασχόλησής της με τη βιομηχανία του πορνό η Μελίσσα διατηρούσε μάλιστα το ψευδώνυμο Μπάρμπι Μπρίτζες.
Η είδηση, που έκανε το γύρο του κόσμου, μοίρασε στα δύο την κοινότητα των προτεσταντών. Αλλοι τη θεωρούσαν υπόδειγμα ηθικής και έχουν πέσει από τα σύννεφα, και άλλοι συνεχίζουν να την αγαπούν και να τη σέβονται, γιατί πιστεύουν πως είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι μετανόησε και διάλεξε το δρόμο της αρετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου