Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

«Κάρα, έκανες ματσάρα...»


Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην Παιανία, με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον Χενκ Τεν Κάτε να του δίνουν πολλά συγχαρητήρια. Ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς της Τούμπας και να συγκεντρωθούν στο ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ... Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας ζητώντας μεγαλύτερη προσοχή και καθαρό μυαλό «Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη, αλλά έρχεται ακόμα δυσκολότερο ματς, όπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κερδίσουμε»
Μόνο από την εμφάνιση του Καραγκούνη ήταν ευχαριστημένος ο Χενκ Τεν Κάτε, τον οποίο και προβλημάτισε η απόδοση των άλλων παικτών. Ο Ολλανδός έδωσε πολλά συηγχαρητήρια στον αρχηγό του «τριφυλλιού» τονίζοντας του πως έκανε μεγάλη ματσάρα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν την αυτοκριτική του για την εμφάνιση της Τούμπας και πως κόντρα στην ΑΕΚ να παρουσιαστούν προσεκτικοί. «Συγχαρητήρια για τη νίκη, τα καταφέραμε έστω και στα τελευταία λεπτά, αν και θα μπορούσε να είχε συμβεί νωρίτερα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε, κάτι όμως που δεν πρέπει να συμβεί με την ΑΕΚ. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας, να κοιταχτεί τε στον καθρέφτη, τι πήγε καλά και τι όχι. Το ένα δύσκολο ματς τελείωσε, και ακολουθεί το άλλο, όπου πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε» τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Μπορεί να μην ασχολήθηκε με τον κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού ξεχωριστά, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην δώσει συγχαρητήρια στον Γιώργο Καραγκούνη. Μάλιστα, δεν έμεινε στο γκολ, αλλά στη συνολικότερη εμφάνισή του. «Συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχες, αλλά περισσότερο για την εμφάνισή σου. Βοήθησες πολύ την ομάδα» του είπε μεταξύ άλλων, ενώ και ο Γκαλίνοβιτς δέχθηκε τα εύσημα για τις σωτήριες πεμεβάσεις του.

«Τι έχασα...»

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, εκτός των Χριστοδουλόπουλου, Πετρόπουλου και Σαλπιγγίδη που δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων, αφού χθες χάθηκαν... τα άχαστα.
Ο... μοιραίος, Ρουκάβινα τόνιζε στους συμπαίκτες του, πως την επόμενη φορά θα σκοράρει, αν και ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε χάσει. «Τι έχασα...Την επόμενη φορά όμως θα σκοράρω» τόνιζε ο Κροάτης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μάτος, Μελίσσης, Γκάμπριελ και Καραγκούνης, με τον τελευταίο όμως να μπαίνει από αύριο σε ρυθμούς προπονήσεων. Το τράβηγμα που υπέστη δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ το θετικό είναι πως στο ματς με την Ένωση επιστρέφουν Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος.
Όσον αφορά τις τιμωρίες των Σίλβα, Σιμάο, οι δυο παίκτες θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου