Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Συμβαίνουν στην Κερατέα

Η απομάκρυνση της χωματερής είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 15 Απριλίου έληξε η προθεσμία των εργολάβων, που είχαν αναλάβει την δημιουργία των ΧΥΤΑ. Ετσι όλη η Κερατέα βρισκόταν σε επιφυλακή, με επικεφαλής το Δήμαρχο, τη μειοψηφία, τους κατοίκους, μαζί με τους 55 οικισμούς που έχει η περιοχή γύρω από το Οβριόκαστρο. Δεν τόλμησαν να πατήσουν πόδι, θα γινόταν πόλεμος.

Αραγε θα επανέλθουν αργότερα ή θα γίνει αυτό που είπε ο Δήμαρχος των Αθηνών ότι στην Κερατέα θα κάνετε εργοστάσιο ή στην Αθήνα όπως έχουν όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις; Αφήστε την Κερατέα στην ησυχία της.

Αγ. Παντελεήμων

Αυτή η περιοχή πού ανήκει; Στον Δήμο Καλυβίων, Αναβύσσου ή Κερατέας; Μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ότι αυτή η περιοχή ανήκει στην Ανάβυσσο, αφού οι κάτοικοι ψήφιζαν στην Ανάβυσσο και πλήρωναν τα δημοτικά τέλη πάλι στην Ανάβυσσο. Και ό,τι έργα έχουν γίνει εκεί, πάλι ο Δήμος Αναβύσσου τα έχει κάνει. Τώρα γιατί αμφισβητείται αυτή η περιοχή από το Δήμο Αναβύσσου, ότι τάχα δεν ανήκει εκεί η περιοχή, ποιος μπορεί να μας το πει;

Απ’ την άλλη η Κερατέα και τα Καλύβια λένε κι αυτοί ότι δεν είναι δική τους περιοχή. Αρα πού ανήκει;

Λεωφόρος Κερατέας – Αναβύσσου

Ολοι θα θυμάστε ότι στην περιοχή της Αμφριτροπής (Μιτροπίσι) είχαμε γράψει ότι με το κόψιμο ενός κομματιού από τα βουνά έπεφταν τα χώματα στη λεωφόρο αφού δεν υπήρχε προστατευτικό. Το ΥΠΕΧΩΔΕ αντελήφθη το λάθος του και έστειλαν και τα μάζεψαν. Σήμερα, πάλι έπεσαν χώματα στη λεωφόρο και θα πέφτουν συνέχεια εάν δεν μπει προστατευτικό. Πριν θρηνήσουμε θύματα κύριοι του ΥΠΕΧΩΔΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου