Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ο πατέρας προειδοποίησε, η αστυνομία εκώφευσε


5 Μαΐου 2009, 13:14
Κατήγγειλε ότι η κόρη του κινδυνεύει και οι αστυνομικοί τον χλεύασαν και τον αγνόησαν. Λίγες ώρες μετά η 18χρονη κοπέλα βρέθηκε άγρια ξυλοφορτωμένη από τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 23χρονου συντρόφου της έζησε μια κοπέλα ανήμερα της πιο χαρούμενης ημέρας της ζωής της: της ενηλικίωσής της.

Η άτυχη Ελπίδα Βαλαδούκα επί δέκα ολόκληρες ώρες δεχόταν τα ανελέητα χτυπήματα του φίλου της, χωρίς κανείς να μπορεί να τη βοηθήσει. Ή μήπως κάποιοι μπορούσαν αλλά αμέλησαν;

Η περιπέτεια του κοριτσιού ξεκίνησε λίγο πριν το Πάσχα. Όπως αποκαλύπτει στη zougla.gr o πατέρας της, Παναγιώτης, η νεαρή κοπέλα τού είχε αποκαλύψει την Μεγάλη Πέμπτη ότι φοβόταν τον Γιάννη, τον άνθρωπο με τον οποίο είχε δεσμό εκείνη την περίοδο.

Ο πατέρας της την παρακάλεσε να του εξηγήσει τι εννοούσε, όμως το μικρό κορίτσι αρνήθηκε να του αποκαλύψει τους λόγους.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Ελπίδα πήγε με την παρέα της στο μπαρ, όπου εργαζόταν ο σύντροφός της, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Όταν το πάρτυ τελείωσε, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της και του ανέφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι με τον σύντροφο μια φίλης της.

Η ώρα περνούσε, η Ελπίδα δεν είχε επιστρέψει, και ο κύριος Βαλαδούκας ανησύχησε. Κάλεσε τότε τη φίλη της στο τηλέφωνο και άκουσε έκπληκτος ότι η Ελπίδα είχε φύγει με τον Γιάννη.

Ο πατέρας τότε φοβήθηκε με όσα του είχε αποκαλύψει η κόρη του και άρχισε να την αναζητά με το αυτοκίνητο σε όλο το νησί. Δεν κατάφερε, όμως, να την εντοπίσει και έτσι απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω.

Εκεί, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ανησυχεί, και τότε έκπληκτος είδε τους αστυνομικούς να γελούν, λέγοντάς του ότι ξέρουν τον σύντροφο της κόρη του, είναι φίλος τους και να μην ανησυχεί καθώς «τα παιδιά κάπου θα είναι και θα περνάνε καλά».

Μάταια ο Παναγιώτης Βαλαδούκας προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς την σοβαρότητα της κατάστασης.

Τελικά, έπειτα από 10 ώρες, άγνωστοι μετέφεραν την 18χρονη στην αυλή του σπιτιού της σε άσχημη κατάσταση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλιές κακώσεις, ρήξη τυμπάνου, μώλωπες σε όλο της το σώμα και αρκετά σπασμένα δόντια.

Οι γονείς της 18χρονης κατέθεσαν μήνυση εναντίον του νεαρού, ωστόσο ο νεαρός κρύβεται, για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου