Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις μεγάλε;


"Οριστικά ενταφιάζεται η πιθανότητα να είναι εκ νέου υποψήφιοι για την επόμενη Βουλή ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος και οι άλλοι λεγόμενοι «Βατοπεδινοί» βουλευτές (Γιώργος Βουλγαράκης, Πέτρος Δούκας, Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός) μετά την κίνηση του πρωθυπουργού να επιβραβεύσει με τον πλέον επίσημο τρόπο το δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο...
Ο πολιτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ήταν ένας από τους ρεπόρτερς που έλαβαν βραβείο από το ίδρυμα «Μπότση» για τα ρεπορτάζ με τα οποία αναδείχθηκαν οι σκανδαλώδεις παραχωρήσεις δημόσιας περιουσίας στη Μονή Βατοπεδίου.
«Συγχαρητήρια» του είπε ορθά κοφτά ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νέο μουσείο Ακροπόλεως το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά.
Επιβραβεύοντας ηθικά έναν από τους δημοσιογράφους που συνέβαλαν στην ανάδειξη της υπόθεσης Βατοπεδίου και ο οποίος συγκρούστηκε σφοδρά με τον κ. Ρουσόπουλο, ο κ. Καραμανλής έλαβε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις από τα στελέχη της ΝΔ που έχουν εμπλακεί στα θεωρούμενα σκάνδαλα τα οποία εκτιμάται ότι συνέβαλαν στην πτώση της αποδοχής της ΝΔ από το εκλογικό σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου