Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

"Αύριο κρίνονται : η δημοκρατία και η ισότητα"


"Ας τα πάρουμε από την αρχή.....
Ξέρετε κι έχουμε αναφερθεί αμέτρητες φορές εδώ, την αηδία που μας προκαλούν οι πολυλογίες και την προσήλωσή μας, στην πράξη.
Στις αρχές Γενάρη, ένας φίλαθλος του Ηρακλή, δικάστηκε με τον καινούριο αθλητικό νόμο και οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού ο νέος αθλητικός νόμος, δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο διαφυγής: συνελήφθης για επεισόδια σε...

ποδοσφαιρικό αγώνα; θα πας φυλακή! χωρίς εξαγορά, αναστολή, έφεση, κ.λ.π.

Στη συνέχεια ακολούθησε η φυλάκιση δύο εικοσάχρονων οπαδών του ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνουμε κι όταν λέμε φυλάκιση, εννούμε φυλάκιση, με τη φυσική της έννοια. Εννοούμε χειροπέδες, κελιά, μπιτζαμούλες και τα σχετικά. Φυλάκιση με πράξεις κι όχι με λόγια και δικονομικά τερτίπια.

Δείτε το σχετικό: Άλλοι δύο οπαδοί,του ΠΑΟΚ,στη φυλακή..

Στη συνέχεια, ένας ακόμη φίλαθλος του ΠΑΟΚ, οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στη φυλακή, επειδή συνελήφθη, να κατέχει συσκευή λέηζερ, έξω από το γήπεδο.



Τότε γράψαμε το σχετικό:
Δηλαδή πώς θέλετε να αντιδράσουν οι φίλαθλοι σ'αυτή την είδηση;
Μετά από λίγες μέρες, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, (με το γνωστό παρασκήνιο και εντάσεις) συνελήφθησαν άλλοι πέντε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από τους οποίους ο ένας ...την κοπάνησε από τα δικαστήρια πριν δικαστεί, ο άλλος αποδείχθηκε ότι δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια και οι τρείς καταδικάστηκαν και οδηγήθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους στις φυλακές Διαβατών, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα. Στο κελί 33.
Θυμηθείτε το σχετικό Στη φυλακή οπαδοί του ΠΑΟΚ !!!!

Όλο αυτό το διάστημα, γράφαμε, γνωρίζοντας ότι θα φτάσει και η χθεσινή μέρα. Η μέρα δηλαδή, όπου έγιναν ανάλογα επεισόδια, με όλα τα παραπάνω, που οδήγησαν τους φιλάθλους των ομάδων της Θεσσαλονίκης, στη φυλακή. Στο κελί.

Το τι έγινε χθες, στον τελικό κυπέλου ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το απέκρυψαν εν πολλοίς τα ΜΜΕ. Όπως πάντα. Ακριβώς για να μη δοθεί συνέχεια.

Ας δούμε όμως, ανάμεσα από την ομερτά, μερικά ρεπορτάζ:

Στη Ζούγκλα (http://www.zougla.gr/news.php?id=37530):
Τραυματισμοί και συλλήψεις πριν από τον τελικό Κυπέλλου2 Μαΐου 2009, 20:11
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και 10 νεαροί συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία, στην περιοχή γύρω από το ΟΑΚΑ, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας. Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί είδαν περίπου 150 άτομα, τα οποία φορούσαν διακριτικά της ΑΕΚ και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, να κατευθύνονται προς το στάδιο.
Όταν τους ζήτησαν να σταματήσουν, οι νεαροί έβγαλαν από τα σακίδια που είχαν στη πλάτη τους πέτρες, καδρόνια και μπουκάλια και επιτέθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί.
Εικοσιδύο νεαροί συνελήφθησαν, και έγιναν 40 προσαγωγές, ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν τρέχοντας, εγκαταλείποντας στο δρόμο τουλάχιστον δέκα μοτοσυκλέτες.


Ας δούμε και το σχετικό δελτίο τύπου, της Ελληνικής Αστυνομίας:
Κάντε οπωσδήποτε κλικ για μεγέθυνση και διαβάστε το. Συμπληρωματικά να σας πούμε ότι συνελήφθησαν ΑΕΚτζήδες πριν το αγώνα, στη Ν.Ιωνία (τους οποίους το δελτίο κατονομάζει) και φίλαθλοι του Ολυμπιακού (τους οποίους ΦΥΣΙΚΑ το δελτίο δεν τολμά να κατονομάσει) έξω από το γήπεδο.

Περιμένουμε λοιπόν, αύριο, στο αυτόφωρο 2 πολύ δύσκολα πράγματα:

1. Να μάθουμε τι έγινε καθώς θα επικρατήσει άκρα του τάφου σιωπή από τα Μ.Μ.Ε. Θα ψάχνουμε να μάθουμε τι έγινε στις δίκες και δεν θα το βρίσκουμε!

2. Να οδηγηθούν οι συλληφθέντες στις φυλακές, όπως έγινε τόσες φορές στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητικός νόμος δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Για να μην πάνε φυλακή οι συλληφθέντες, θα πρέπει να γίνει δικαστικό πραξικόπημα.

Και φυσικά ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Η μεγάλη ώρα έφτασε.

Αυτό που καταγγέλουμε τόσους μήνες. Αυτό που είναι η ουσία όλης της αδικίας και της ανισότητας, σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα-μπουρδέλο: Ήρθε η δύσκολη ώρα, να στείλουν στη φυλακή, χωρίς αναστολή και φιλάθλους του Ολυμπιακού (τους ΑΕΚτζήδες θα τους στείλουν με χαρακτηριστική άνεση, δεν το συζητάμε).

Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν οι χεσμένοι δικαστές, για να μη στείλουν φιλάθλους του Ολυμπιακού στα κελιά.

Για να δούμε......πόση ισότητα υπάρχει σε αυτή τη χώρα.
Σας παραθέσαμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, που μιλάνε για "φίλαθλο του ΠΑΟΚ που οδηγήθηκε στη φυλακή". Τα βλέπετε με τα μάτια σας.
Να σας ενημερώσουμε μόνο, ότι ήδη έχουν αποσυρθεί όλα τα βίντεο με τα σχετικά επεισόδια από το youtube!!!
(δεν ξέρουμε αν έμεινε ακόμη αυτό http://www.youtube.com/watch?v=W8BmMAozyfM)
Από όσους "ξινίζουν" με το άρθρο μας αυτό περιμένουμε να μας στείλουν το ανάλογο, όπου θα υπάρχει η φράση "φίλαθλος του Ολυμπιακού οδηγήθηκε στη φυλακή".
Η πρό(σ)κληση είναι απλή και σαφής. Περιμένουμε να μας "βουλώσετε" το στόμα.
...
σημείωση για ανεγκέφαλους: Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με την ιστορικότερη, μεγαλύτερη και καλύτερη ελληνική ομάδα,τον Ολυμπιακό ! Δεν θέλει πολύ μυαλό, για να καταλάβει κανείς, για τί πράγμα μιλάμε!!! Το άρθρο δεν στοχεύει στους φιλάθλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου