Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Αδιάφορες οι Αυστραλές για το σεξ


10 Μαΐου 2009, 16:39
Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας «Ηerald Sun», στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 Αυστραλοί, ομολόγησαν πως είχαν τουλάχιστον μία φορά ερωτική επαφή υπό την επήρεια αλκοόλ, την οποία στη συνέχεια το μετάνιωσαν.

Η έρευνα έδειξε ότι το 22% των ερωτηθέντων κατά αυτή τη σεξουαλική πράξη δεν πήραν τις απαραίτητες προφυλάξεις, εκ των οποίων το 18% ήταν ανήλικοι και το 16% ήταν παρθένοι.

Ειδικός επιστήμονας σε θέματα αλκοόλ και σεξ, είπε ότι «δεν προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις μόνο μεθυσμένοι νεαρής ηλικίας, αλλά και μεγαλύτερης». Η υπερβολική δε, κατανάλωση ποτού οδηγεί πολλά άτομα να κάνουν πράγματα, που δεν θα έκαναν υπό διαφορετικές συνθήκες.

Σε ερώτηση για το πόσο τακτικά, ένα ευτυχισμένο ζευγάρι θα πρέπει να κάνει έρωτα, το 1/3 απάντησε τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον και πάντα σύμφωνα με την έρευνα περισσότερες από τις μισές γυναίκες, δήλωσαν ότι είναι πολύ κουρασμένες και δεν έχουν διάθεση για περισσότερο σεξ, ενώ 32% των ανδρών είπαν ότι οι ερωτικές τους σύντροφοι πλέον δεν δείχνουν ενδιαφέρον για σεξ.

Τέλος άλλη μια πικάντικη αποκάλυψη της έρευνας ήταν, πως το 1/3 των ερωτηθέντων έχει απατήσει τουλάχιστον μια φορά τον ή την σύντροφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου