Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Μυστικές πρόβες νυφικού κάνει η "Μπουμπούκα"


Μυστικές πρόβες κατ' οίκον και αρχαιοπρεπές προσκλητήριο με πράσινη κορδέλα! Αυτές τις μέρες η Ευγενία Μανωλίδου κάνει εντατικές πρόβες για το νυφικό της. Δεν θέλει κανείς να γνωρίζει πώς θα είναι η δημιουργία της Ολγας Καραβερβέρη που...

φτιάχτηκε ειδικά για τη βιρτουόζο της μπαγκέτας και το γάμο της με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη. Για το λόγο αυτό όλες οι απαιτούμενες πρόβες γίνονται στο σπίτι της Ευγενίας στο Μαρούσι. Κανείς δεν το έχει δει ακόμα, αλλά η «Espresso» έμαθε από την ίδια τη σχεδιάστρια-επιχειρηματία ότι θα είναι απλό και λιτό και ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα της Ευγενίας. «Η στιγμή της αλήθειας» έρχεται!

Οι προετοιμασίες για τον -ήδη πολυσυζητημένο- γάμο, που θα γίνει στις 8.00 το βράδι της 22ας Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, είναι πυρετώδεις. Το προσκλητήριο είναι εντυπωσιακό: ένας τετράγωνος σαμπανιζέ φάκελος που μοσχοβολάει -κυριολεκτικά- και κοσμείται από μια πράσινη κορδέλα. Μάλιστα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε την ιδέα να γραφτεί μέσα στο προσκλητήριο κι ένα αρχαίο ρητό του Μενάνδρου: «Οικείον ούτως ουδέν εστίν, ως ανήρ τε και γυνή», δηλαδή «Δεσμός κανένας δεν υπάρχει τόσο δυνατός όσο του ανδρός και της γυναικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου