Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Με «άδεια χέρια» έφυγαν από το Μαξίμου οι αγρότες της Κρήτης




6 Μαΐου 2009, 13:12
«Δεν πήραμε τίποτα». Αυτό είπαν σε δηλώσεις τους μέλη της αντιπροσωπείας των αγροτών της Κρήτης, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου, και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Γιάννη Ανδριανό.
Απογοητευμένοι που δεν συνάντησαν τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, οι αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν έξω από τη βουλή, ώστε να συναντήσουν βουλευτές της Περιφέρειάς τους και να αναχωρήσουν το απόγευμα για την Κρήτη από το λιμάνι του Πειραιά.
Κλειστή παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η οδός βασιλίσσης Σοφίας.
«Απόβαση» στην Αθήνα
Περισσότεροι από 1.500 αγρότες της Κρήτης έφτασαν νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά -χωρίς τα τρακτέρ τους αυτήν τη φορά.
Λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη», το οποίο μετέφερε τους πρώτους αγρότες της Κρήτης, ενώ λίγο μετά τις 6:30 έφτασε στον Πειραιά και το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος».
Αργότερα, μια πομπή από λεωφορεία με τους αγρότες και φορτηγά με την ηχητική τους εγκατάσταση κατευθύνθηκαν μέσω της Λ. Συγγρού προς την πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση.
Κρατώντας μαύρες σημαίες έφτασαν στις 11:00 έξω από τη Βουλή, ενώ αντιπροσωπεία τους μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου