Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Άνοιγμα Τσίπρα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και βολές κατά του ΣΕΒ


13 Μαΐου 2009, 11:54
Εξοργισμένος με τις αναφορές του προέδρου του ΣΕΒ για το πολιτικό σύστημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την χθεσινοβραδινή ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Κοζάνης.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλο, ότι ζητάει να μπει η χώρα σε έναν «νέο οικονομικό γύψο».

Άσκησε δε σφοδρή κριτική στον υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Παπαθανασίου, και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, επειδή άκουγαν τον πρόεδρο του ΣΕΒ χωρίς να αντιδράσουν σε αυτά που έλεγε, και απέδωσε τη στάση τους στο ότι «οι κραυγές του κ. Δασκαλόπουλου, όσο προκλητικές και αν είναι, δεν βρίσκουν αντίθετη ούτε την κυβέρνηση, ούτε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται το κόμμα τόνισε ότι αυτές αποδεικνύουν την ορθότητα των επιλογών του κόμματος.

«Τέτοιες επιθέσεις μάς κάνουν να αισθανόμαστε ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Ότι ενοχλούμε αυτούς, που θέλουν να χαϊδεύουν συντηρητικά αυτιά. Ότι δείχνουμε τον δρόμο της αλληλεγγύης, της ενότητας και των κοινωνικών αγώνων, όπως πρέπει να κάνει η ριζοσπαστική αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκανε ιδιαίτερη επίσης αναφορά και σαφές άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι χωρίς αυτούς δεν μπορούν να αλλάξουν : «Είμαστε δίπλα σε αυτόν τον κόσμο που μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι διστάζει να κάνει το βήμα και να μας ψηφίσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου