Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο διπλών εκλογών κατά το ΠΑΣΟΚ



1 Μαΐου 2009, 07:36
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στην παρέμβασή του στη συνάντηση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.
Ο κ. Παπανδρέου που μίλησε για τους πέντε εθνικούς στόχους που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ, την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και τα εσωκομματικά ζητήματα του Κινήματος εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του.Σύμφωνα με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ σε κάθε περίπτωση - αν τελικά δεν γίνουν διπλές εκλογές- «οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για την χώρα»
Ο κ. Παπανδρέου, επανέλαβε τη θέση του Κινήματος για το δημοψηφισματικό χαρακτήρα των ευρωεκλογών και κάλεσε τα στελέχη να αποδείξουν ότι «η δύναμη του ελληνικού λαού μπορεί να ανατρέψει τη δύναμη του χρήματος, του ρουσφετιού, της συναλλαγής, μιας φαύλης πολιτικής που εκπροσωπείται σήμερα από τη ΝΔ.»
«Απέναντί μας έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία και τον κρατικό μηχανισμό έχουμε δει πώς τον χρησιμοποιεί, αδίστακτα, κομματικά, παντού, και ξέρουμε πώς λειτουργεί απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, με τι χρήμα δημόσιο και με τι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ξέρουμε ότι, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, τα οποία εμείς δεν διαθέτουμε και δεν θέλουμε να διαθέτουμε αυτά τα μέσα. Αυτό όμως σημαίνει ότι, είναι στις δικές μας πλάτες να κινητοποιήσουμε την κοινωνία γειτονιά-γειτονιά, να κινητοποιήσουμε τον νέο άνθρωπο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου