Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Θρίλερ για την ευρωλίστα της ΝΔ στο ΥΠ.ΕΞ


16 Μαΐου 2009, 22:37
Υπό παραίτηση τελεί ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών! Αφορμή η σύνθεση του ευρωψηφοδέλτιου της ΝΔ, για το οποίο ενδιαφέρεται σφόδρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε μήνυμα από την προϊσταμένη του Ντόρα Μπακογιάννη ότι δική της επιλογή είναι ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου και στενός της συνεργάτης από την εποχή που ήταν δήμαρχος, Θόδωρος Σκυλακάκης.
Έτσι, ο Γ. Κουμουτσάκος που είναι διπλωμάτης και είχε τοποθετηθεί εκπρόσωπος επί υπουργίας Πέτρου Μολυβιάτη, υπέβαλε παραίτηση, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να παραμένει εκπρόσωπος αν δεν έχει την εμπιστοσύνη της υπουργού Εξωτερικών!
Όμως, επειδή ο Γ. Κουμουτσάκος δεν είναι ένας απλός διπλωμάτης, αλλά τυγχάνει γαμπρός του εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, νομικού συμβούλου του Μαξίμου και γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Αργύρη Καρρά, έχουν πέσει πάνω του "λυτοί και δεμένοι" για να μην επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία προτίθεται να υποβάλει μετά τη δημοσιοποίηση του ευρωψηφοδέλτιου της ΝΔ από τον πρωθυπουργό και να ανακαλέσει.
Ο ίδιος πάντως σε ανακοίνωσή του έσπευσε να διαψεύδει τα περί της παραίτησής του.
Τώρα αν υφίσταται πιέσεις και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απόψε το βράδυ έκανε μέχρι αργά περιοδεία και μίλησε στο "δύσκολο" εκλογικά Κερατσίνι, για να συμβάλει, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, δεν το γνωρίζουμε... Άλλωστε λίγες ώρες έμειναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου