Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Η οικογένεια της Θώδη σε διαμάχη με τον οδηγό της


Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ενώ η Έφη Θώδη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σισμανόγλειου, η οικογένειά της βρίσκεται σε διαμάχη με το... σύντροφό της, Χρήστο Τσιγκόλη, ο οποίος εκτελεί και χρέη οδηγού της.

Σύμφωνα πάντως με το δικό μας ρεπορτάζ, η κατάσταση της υγείας της γνωστής τραγουδίστριας είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ η επικοινωνία της με τους γιατρούς, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους έχει αποκατασταθεί.

Ήδη από χθες, η Έφη Θώδη αναζητούσε το γιο της, Αποστόλη, αλλά και το σύντροφό της, ενώ δίπλα της, όλο το 24ωρο, βρισκόταν η μητέρα της Χρυσούλα αλλά και η αποκλειστική νοσοκόμα. Η Έφη Θώδη έφαγε κανονικά, έκανε μπάνιο, ενώ σε λίγες μέρες ενδέχεται να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς στο Σισμανόγλειο δεν υπάρχει ελεύθερο μονόκλινο δωμάτιο.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η διαμάχη ανάμεσα στους συγγενείς της Έφης Θώδη και τον αγαπημένο της, Χρήστο, αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η οικογένεια κινήθηκε νομικά προκειμένου να "διασφαλιστούν η περιουσία και η ασφάλεια της ίδιας και τους παιδιού της". Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός της δηλώνει ότι θα μπορούσε να την έχει παντρευτεί, ισχυρισμό που αντικρούει η Ντίνα Θώδη: "Δεν ήθελε η αδερφή μου να τον παντρευτεί. Αν ήθελε, θα το είχε κάνει. Εκείνος, δηλώνει στην Espresso ότι όσοι τον συκοφαντούν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, καθώς διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για την εν γένει συμπεριφορά των συγγενών τής αγαπημένης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου