Κυριακή 17 Μαΐου 2009

"Πολύ καλός ο Σάκης αλλά το τραγούδι για πέταμα


"1. Ο Σάκης είναι μια χαρά παιδί οι άλλοι που τον ακολούθησαν μαζί του είναι για πέταμε, όπως επίσης καιτ ο τραγούδι που του δώσαν, και ένα καλό τραγούδι θα μπορούσε να υποστηρίξει και ότι του δίνα... ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ αυτό το τραγούδι ακι το υποστήριξε έτσι όπως ξέρει σαν επαγγελματία τραγουδιστής.. ωπότε μην κρίνουμε τον σάκη καθόλου..
2.Του χρόνου ας στείλουμε και ένα στοιχείο απο ΕΛΛΑΔΑ βρεπαιδιά ας στείλουμε κλαρίναι ή ΕΝΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.. δηλαδή τι παραπάνω έχουν αυτά τα τραγούδια που πάνε στην eurovison απο ένα ρεμπέτικο??? είναι πιο κουλτουριάρικα??
3.Το ποσό που τσέπωσαν όλοι αυτοί στην νετ για να κάνουν Promotion που τα πήγαν??? μήπως τα φάγαν?? και προσπάθησε ο σάκης να κάνει promotion Μόνος του?
Επίσης αν πω ότι h eurovsion παραμένει ένας διαγωνισμός που ψηφίζουν με βάση τις χώρες.. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ... όπως είδατε ούτε νορβηγία ουτε καμία χώρα δεν μας έδωσε βαθμό.. α και του ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.... ΑΠΟ που και ως πού κρητική επιτροπή.. τα νούμερα της ευρώπης μου θέλουν και κρητική επιτροπή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου