Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Γκρίζα ζώνη θεωρούν οι Τούρκοι το Αγαθονήσι!


«Σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, η κυριότητα του νησιού είναι αμφισβητούμενη και μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει καταφέρει να εγκαταστήσει στο νησί μόνο 70 Ελληνες, λαθραία και νύχτα, προκειμένου να το εντάξει στα εδάφη της. Το νησί έχει κατακλυστεί από λαθρομετανάστες και αν αυτό συνεχιστεί, το νησί θα περάσει στο καθεστώς των Ηνωμένων Εθνών διότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο νησί ελληνικές δυνάμεις». Στο δημοσίευμα ο συντάκτης αναφέρεται και...
στις καθημερινές υπερπτήσεις υποστηρίζοντας ότι «οι κάτοικοι του νησιού έχουν αποστηθίσει τα όσα αναγράφονται στα φτερά των τουρκικών αεροσκαφών τα οποία υπερίπτανται κάθε μέρα και κάθε λεπτό πάνω από τα κεφάλια τους». Και το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με την πρόταση: «Ιδού η ιστορία ενός νησιού, όπου στις διεθνείς συνθήκες δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει και η ιστορία των 70 Ελλήνων κατοίκων που διαμοιράζονται την ίδια μοίρα...».
Εφημερίδα Τζουμχουριέτ,αντιγραφή από Ελευθεροτυπία

Καταλάβατε τώρα κύριοι του Υπουργείου Εξωτερικών,Αμύνης και Εσωτερικών και προιστάμενε αυτών,γιατί οι Τούρκοι περνούν καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά?
Καταλάβατε ότι οι Τούρκοι θεωρούν εποίκους τους κατοίκους των ακριτικών νησιών?
Καταλάβατε ότι η ΄΄φίλη και σύμμαχος΄΄ Τουρκία θεωρεί αμφισβητούμενες περιοχές όχι μόνο ακατοίκητες νησίδες αλλά και κατοικημένα νησιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου