Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Καρατζαφέρης: Δύο κόμματα μια παράταξη


3 Μαΐου 2009, 10:15
Ανοικτή πρόταση προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή απευθύνει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής επιμένει στη στήριξή του στην κυβέρνηση.

Υπό τη βασική προϋπόθεση να παραμείνει ανοικτή η Βουλή και να διερευνηθούν διάφορες υποθέσεις, όπως αυτές της Μονής Βατοπεδίου, της Siemens και του «Γερμανού».

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι υπάρχει άτυπη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση τον ακολουθεί σε μία σειρά από θέματα.

Παράλληλα απορρίπτει σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ ή μεταπήδησης δικών του βουλευτών και λέει για το δικό του και το κυβερνών κόμμα ότι «είμαστε παράλληλοι χώροι, δύο κόμματα της ίδιας παράταξης».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αρνείται ότι το κόμμα του είναι ακραίο και πιστεύει ότι καταγράφει δημοσκοπική άνοδο που θα φανεί στις ευρωεκλογές με στόχο «πάνω από το 4,2% που πήραμε στις προηγούμενες».

Συνεχίζει δε την σκληρή κριτική του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά και επαναλαμβάνει ότι ο ίδιος και οι βουλευτές του θα ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής του Αριστοτέλη Παυλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου