Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Συνεδριάζει στον αστέρα η λέσχη Μπιλντεμπεργκ


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

"Τα μεγάλα αφεντικά των παγκόσμιων τραπεζικών, πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, η φημολογούμενη «σκιώδης κυβέρνηση» που αποφασίζει για τις τύχες του κόσμου, συναντιέται σήμερα στον ιστορικό «Αστέρα» της Βουλιαγμένης. Το management έχει ήδη από το 2008 ανατεθεί από την Εθνική Τράπεζα στον αμερικανικό κολοσσό της...

«Starwood». Και οι Αμερικανοί δεν χωρατεύουν όταν περιμένουν κόσμο. Ειδικά τις υψηλές προσωπικότητες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Στα ενδότερα της τεράστιας ξενοδοχειακής μονάδας δεν περνάει κουνούπι. Οι προσκεκλημένοι, την ώρα που θα συζητούν, θα σχεδιάζουν, θα αναλύουν, θα τσακώνονται για τη διανομή και τη νομή, για τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις της υφηλίου, δεν θέλουν να νιώθουν ότι κάποιοι τους κατασκοπεύουν, τους επιβουλεύονται.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τις ειδικές διωκτικές αρχές του λιμενικού σώματος για λήψη έκτακτων μέτρων, όμοια με τα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, καθώς και η μέχρι στιγμής διαμορφωμένη λίστα των συμμετεχόντων διογκώνουν το μυστήριο στο Λαιμό της Βουλιαγμένης. Αν προστεθεί στα μυστικιστικά δεδομένα του επιλεκτικού και ελιτίστικου κλαμπ η ρητή παράγραφος που υπάρχει στο «συμβόλαιο σιωπής» για απομάκρυνση των ενοχλητικών παρατηρητών και των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, τότε εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι η ευρύτερη περιοχή του «Αστέρα» Βουλιαγμένης έχει ήδη ξεκοπεί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Με μια κόκκινη γραμμή προστασίας. Από αέρα, γη και θάλασσα. Απίστευτα γεγονότα που ξαναζεί η χώρα, δεκαέξι χρόνια μετά το 1993. Τότε που οι παγκόσμιοι VIP είχαν τσουγκρίσει πάλι τα ποτήρια στο κοκτέιλ του καλωσορίσματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου