Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Καιρός... για μπάνιο


Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να εκτινάσσεται έως και τους 33 βαθμούς Κελσίου, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού αυτό το διήμερο, ωστόσο από την Κυριακή το απόγευμα θα υπάρξει επιδείνωση.
Σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι ζεστός με αραιές νεφώσεις και τους ανέμους να πνέουν 2 με 3 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα… χτυπήσει κόκκινο, καθώς ο υδράργυρος θα αναρριχηθεί μέχρι και τους 32 βαθμούς.
Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο Σάββατο, ενώ προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με το θερμόμετρο να δείχνει μέχρι και 33 βαθμούς Κελσίου!
Χαλάει από την Κυριακή ο καιρός, καθώς θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, που στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές, με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν καις την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου